Wij beseffen ons dat iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft. Die van ons ligt bij computers, online diensten en alle omliggende gebieden. Als u als particulier hiervan incidenteel gebruik wilt maken, helpen wij u graag. Voor een vooraf afgesproken tarief onderhouden wij uw computer of helpen wij u met de problemen die u tegen bent gekomen. Wij bieden u een eerlijk advies. Neem voor vragen hierover geheel vrijblijvend contact met ons op.

Steeds meer providers in Nederland (en buitenland) kiezen ervoor om alleen port 25 te accepteren naar hun eigen servers. Dit om het versturen van spam tegen te gaan. Wij adviseren u dan ook om altijd de SMTP-server van uw provider te gebruiken. Mocht u toch graag gebruik maken van 1 van onze SMTP-servers omdat u veel vanaf verschillende locaties werkt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Om verbinding te maken met de ftp-server, kunt u gebruikmaken van ftp.uwdomein.ext
Ghost-Central heeft meerdere pop3-servers. In het algemeen, wanneer u alleen een website door ons laat hosten, dan kunt u gebruik maken van de pop3-server: mail.uwdomein.ext
Wij leveren diverse diensten, zoals onder andere: systeembeheer, netwerkbeheer, online back-up, spamfilters en Cloud oplossingen. Wij werken met diverse standaard contracten, maar kunnen ook contracten op maat maken voor uw bedrijf. Op die manier leveren wij en betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer uitleg en een duidelijke en eerlijke prijsopgave.