Clouddiensten

Clouddiensten wordt steeds meer aangeboden in de zakelijke omgeving. Het werken via clouddiensten heeft dan ook vele voordelen. Zo kunnen medewerkers bijvoorbeeld werken waar en wanneer ze maar willen. Ze kunnen bij hun documenten, e-mail en makkelijk samenwerken in documenten die in de cloud staan. Dat kan op kantoor zijn, bij een klant of vanuit huis. Ook het tijdstip is niet meer van belang. Het enige wat er nodig is om te kunnen werken, is een internetverbinding.

U kunt in plaats van een fysieke server op kantoor, uw data op een server in ons datacenter plaatsen. Dan hoeft u niet te zorgen voor bv. koeling, ononderbroken stroom of back-ups. Dit kan een stuk voordeliger zijn en heeft ook een positieve invloed op de uptime van uw ICT-omgeving. Het werken in de cloud maakt uw bedrijf flexibeler en als u groeit, groeit de cloud met u mee zodat nieuwe medewerkers snel aan de slag kunnen.

Al met al zijn er veel voordelen verbonden aan het werken in de cloud. Er zijn ook bedrijven die graag nog even de kat uit de boom kijken bij deze nieuwe mogelijkheden, soms is een alternatieve oplossing beter voor uw bedrijf. Wij denken hier graag in mee!

Hoe weet u nu wat voor u mogelijk is én raadzaam? Goed advies dat gebaseerd is op een grondige inventarisatie van uw wensen en eisen kan u hierbij helpen. En dat advies geven wij u graag.


Hosted Exchange

E-mail, agenda en contacten makkelijke delen en gebruiken

Meer informatie
Domeinnamen & webhosting

Wij registreren domeinnamen en plaatsen uw website online

Meer informatie


Online Back-up

Online of op locatie, uw back-up is van onmeetbare waarde

Meer informatie


Online Spamfilter

Het beveiligen tegen spam en virussen verdient aandacht

Meer informatie