Systeem- & netwerkbeheer

Systeembeheer

Het professioneel beheer van uw ICT-infrastructuur is van groot belang. Door periodiek onderhoud van uw systeem kunt u veel soft- en hardwarematige problemen voorkomen. De tijd en aandacht die dit bespaart kunnen u en uw medewerkers besteden aan uw klanten en dienstverlening.

Ghost-Central Automatisering biedt deze hulp. Onder systeembeheer valt in het algemeen:

  • Het plaatsen / installeren van nieuwe servers en werkstations.
  • Het up-to-date houden van de software op de servers en werkstations.
  • Het beheren en installeren van gebruikerssoftware.
  • Het bijwerken van documentaties en licenties.
  • Het verhelpen van storingen.

Ghost-Central Automatisering is al jaren bekend met allerlei systemen in verschillende branches. Hierdoor hebben onze medewerkers veel kennis opgedaan en kunnen daardoor diverse oplossingen bieden.


Netwerkbeheer

Een betrouwbare en goedwerkende ICT-omgeving is cruciaal voor uw bedrijfsprocessen. Voor het beheer en onderhoud van bestaande hiervan kunt u het beste terecht bij één partij.

Ghost-Central Automatisering biedt complete dienstverlening op het gebied van ICT-ondersteuning, zowel voor bestaande als nieuwe netwerken. Tevens onderhouden wij diverse partnerships met grote leveranciers voor een passende oplossing.

Ghost-Central Automatisering heeft door jarenlange ervaring in het beheren van uiteenlopende soorten netwerken veel kennis opgedaan. Hierdoor leveren wij voor iedereen de juiste oplossing.

Tijdens het onderhoud van uw netwerk controleren wij de logbestanden van o.a. servers, virusscanner en routers. Back-ups worden dagelijks gemonitord zodat er bij een eventuele storing direct actie wordt ondernomen.