Spamfilter

Meer dan 95% van de verstuurde e-mail is spam, ongevraagde e-mail. Spam is van een klein probleem uitgegroeid tot een groot probleem, dat dagelijks u en uw medewerkers lastig valt tijdens het werk. Veel spamberichten bevatten daarnaast ook nog eens een virus, wat dus nog een veel groter risico met zich mee kan brengen op uw computer en/of netwerk.

U ontvangt steeds meer e-mail. Denk aan online orders, aanvragen, bevestigingen, garantie-afhandelingen en noem het maar op. Het is dus belangrijk dat u dergelijke e-mail zonder probleem ontvangt, zonder deze te moeten zoeken tussen alle ongewenste e-mail. Met de toename van spam, wordt het filteren van uw e-mail een steeds specialistischer klus.

Ghost-Central Automatisering zorgt dat al uw e-mail wordt gescand alvorens deze aan de servers van uw bedrijf wordt aangeboden. De e-mail wordt gescand door meerdere virusscanners voordat deze bij u binnenkomt.

3x daags wordt u per e-mail op de hoogte gesteld van de berichten die door de server zijn tegengehouden, omdat er een vermoeden van spam is. Staat daar een e-mail tussen die niet tegengehouden had mogen worden, dan kunt u deze met een eenvoudige knop alsnog ontvangen en zodanig als vertrouwd markeren, zodat hij in het vervolg gewoon bij u zal binnen komen.

Uw voordelen bij het nemen van een online spamfilter:
• Uw e-mail zoveel mogelijk spam- en virusvrij
• Geen installatie van hard- of software op locatie
• Geen onderhoud
• Eenvoudige web interface voor beheerder en/of gebruikers
• Per maand opzegbaar