Over ons

‘And another happy customer…’ is een tekst die regelmatig door onze medewerkers genoemd wordt. Dit is ons doel, klanten gelukkig maken. Of opnieuw gelukkig maken indien de klant zijn geluk heeft laten afhangen van de werking van techniek. Wij hopen u met een glimlach aan het werk te krijgen.

Communicatie is een belangrijk onderdeel van ons kleine team. Wij zorgen ervoor dat alle koppen dezelfde kant opstaan, wij overleggen, notuleren en documenteren. Wij houden elkaar op de hoogte. In een klein team ken je elkaar. Je weet wat andermans zwakke en sterke punten zijn. Je vult elkaar aan, bouwt op elkaar en ondersteunt elkaar. Iedereen doet zijn deel en iedereen vult elkaar aan. De positieve sfeer en werkmentaliteit maakt ons team een geweldig team. Dat laten wij u graag zien.

De mensen

Casper Zewald

Casper Zewald

Oprichter en eigenaar van Ghost-Central. Zijn servicegerichte persoonlijkheid heeft het karakter van het bedrijf gevormd.

Frits Johanningmeijer

Frits Johanningmeijer

Vanaf bijna het begin betrokken bij Ghost-Central. Een steunpilaar met visie, welke Ghost-Central naar een nieuw niveau heeft gebracht.

Bert Jan van der Worp

Bert Jan van der Worp

Is in 2016 het Ghost-Central team komen versterken. Met zijn dienstverlenende persoonlijkheid en dito werkhouding is hij een aanwinst voor Ghost-Central gebleken.

Maaike Zewald

Maaike Zewald

Heeft zich in 2012 over de administratie van Ghost-Central ontfermd en bleek al snel veelzijdig inzetbaar te zijn.

Ian Lagemaat

Ian Lagemaat

Wanneer u Ghost-Central belt, is de kans groot dat u onze enthousiaste Ian aan de lijn krijgt. Sinds juni 2023 is hij eerstelijns servicedeskmedewerker. Hij staat paraat om u te helpen!


Dit is hoe wij werken


Kopje koffie

Wat is het probleem, wat is de wens

1

Inventarisatie

Wij bekijken uw huidige situatie

2

Informatie

U ontvangt van ons de opties

3

Kies bewust

Wij adviseren, u besluit wat u wilt veranderen

4

Proces

Wanneer u wenst, gaan wij aan het werk

5

Administratie

De administratie brengt geen verrassingen

6

Gebruik

De opstart doen wij samen en bij vragen staan wij u graag te woord

7

Geniet ervan

IT is uitgevonden om uw werk te ondersteunen en makkelijker te maken

8